Live

ZU IS YOU

Petra Pintelei, eroina nevăzătoare, e noua noastră colegă în Orașul Faptelor Bune

Petra Pintelei, eroina nevăzătoare, e noua noastră colegă în Orașul Faptelor Bune

Azi, Petra Pintelei, eroina nevăzătoare cu o minte sclipitoare, pe care ai cunoscut-o la Fain & Simplu, a fost colegă de emisiune cu Buzdu și Morar. 

 
Petra Pintelei s-a descurcat de minune la microfon, iar oamenii au îndrăgit-o imediat. A cântat, s-a distrat pe Muzica Aia, a împărtășit cu ascultătorii piese din playlist-ul ei și le-a adus zâmbetul pe buze. Iar prin bucuria și liniștea pe care o emană, ne-a făcut să privim viața cu alți ochi.
 
Mai mult de atât, chiar în Joia Mare, Petra ne-a dat o veste mare: a acceptat să fie colega noastră în Orașul Faptelor Bune.
 
„Cu multă fericire, stau cu voi în Orașul Faptelor Bune oricât e nevoie. De fapt, acesta e un vis de-al meu care simt că se împlinește.”, le-a transmis Petra matinalilor.
 
Noua noastră colegă de fapte bune va pune multe zâmbete pe buze și multă speranță în sufletele oamenilor care au nevoie de noi. 
 
Mulțumim, Petra! 



Ascultă povestea Petrei, aici! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate