Live

NOUTĂȚI

Francis On My Mind și DOC au lansat videoclipul melodiei "Asasin de suflet"

Francis On My Mind și DOC au lansat videoclipul melodiei "Asasin de suflet"

Francis On My Mind colaborează cu DOC pentru single-ul "Asasin de suflet", o explorare a complexității umane și a luptei interioare.

 
"Ajungem la sufletele oamenilor cu un mesaj puternic și o energie incontestabilă", a declarat Francis On My Mind. "Colaborarea cu DOC a fost o experiență remarcabilă, iar 'Asasin de Suflet' este rezultatul pasiunii și dedicării noastre comune pentru artă și expresie autentică."
 
Melodia este compusă de către Francis On My Mind, DOC, Cristian Prăjescu, Ioana Hriscă, cu versuri scrise de către Francis On My Mind și DOC.

Videoclipul acompaniază perfect intensitatea și profunzimea piesei, prezentând imagini vizuale îndrăznețe și evocatoare, ce completează atmosfera captivantă a cântecului.
 
Single-ul "Asasin de Suflet" este disponibil acum pe toate platformele de streaming, iar videoclipul poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube al lui Francis On My Mind.
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate