Live

ZU IS YOU

Fain & Simplu x Sibiu

Fain & Simplu x Sibiu

Mihai Morar te invită la o nouă conferință Fain & Simplu.
 

Pe 21 aprilie, în PREMIERĂ, Fain & Simplu vine într-unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, Sibiu. În cadrul Filarmonicii de Stat Sibiu, ȘTIINȚA și CREDINȚA își dau întâlnire. De la emanciparea rațiunii la educarea sufletului. 

Această conferință răspunde unor întrebări esențiale pentru desăvârșirea noastră: Cum ne raportăm corect la știință, la tehnologie? Cum înțelegem creștinismul astăzi? Și cum găsim în ambele calea de a ne educa atât modul de gândire, cât și spiritul?

Vom fi martorii unui eveniment unic care îi aduce împreună pe cel mai citat psiholog din România, Prof. Univ. Dr. Daniel David  și pe cel mai cunoscut preot ortodox contemporan, Părintele Constantin Necula.

Într-o societate care riscă să-și piardă reperele, ,,e foarte important ca știința și religia să își dea mâna”! (prof. univ. dr. Daniel David) După ce lumea modernă s-a încăpățânat să le despartă, Fain & Simplu regăsește valorile cardinale care unesc știința și credința. Pentru că doar împreună ne pot oferi o viziune completă a vieții, dar și două tipuri de cunoaștere fundamentale pentru împlinirea și fericirea noastră.


Îți poți rezerva un loc aici: tickets.fainsisimplu.ro




@radiozuoficial

�� Fain & Simplu x Sibiu ⚡️ 21 aprilie Într-o societate care riscă să-și piardă reperele, ,,e foarte important ca știința și religia să își dea mâna”! După ce lumea modernă s-a încăpățânat să le despartă, Fain & Simplu regăsește valorile cardinale care unesc știința și credința. Pentru că doar împreună ne pot oferi o viziune completă a vieții, dar și două tipuri de cunoaștere fundamentale pentru împlinirea și fericirea noastră.

♬ sunet original - Radio ZU
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate