Live

ZU IS YOU

Concurs „Ascult Radio ZU”: Cristian Păun a dat 600 de euro unei ascultătoare

Concurs „Ascult Radio ZU”: Cristian Păun a dat 600 de euro unei ascultătoare

Când îți sună telefonul, răspunde cu „Ascult Radio ZU” în primele 3 secunde și ia-ne banii! Așa cum a făcut Iulia azi, o ascultătoare a emisiunii lui Cristian Păun.


Pentru Iulia, ascultătoarea noastră norocoasă, primăvara începe cu 600 de euro, de la radioul ei preferat. Surpriza a fost atât de mare, încât Iulia a rămas fără glas la aflarea veștii. 

În perioada 26.02.2024 – 26.04.2024, dacă îți sună telefonul, răspunde-le tuturor cu „ASCULT RADIO ZU”! Când asta e tot ce trebuie să faci ca să câștigi sute de euro, de ce să riști?

Premiul pornește de la 100 de euro, iar dacă un ascultător înscris în concurs e sunat și nu răspunde cu „Ascult Radio ZU”, se mai adaugă încă 100 de euro la premiu, care poate fi chiar al tău. 

Ca să te înscrii, trebuie doar să trimiți un singur SMS la 1815 cu textul „ASCULT RADIO ZU”.  Este suficientă o singură înscriere pentru toată perioada de concurs. ZUcces!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate