Live

ZU IS YOU

Avanpremieră la ZU: The Motans și Andra au cântat live piesa „Înapoi În Viitor”, prima lor colaborare

 Avanpremieră la ZU: The Motans și Andra au cântat live piesa „Înapoi În Viitor”, prima lor colaborare

The Motans și Andra  ne duc „Înapoi În Viitor”, cu prima lor colaborare, o piesă care îți face pielea de găină și pe care o poți asculta doar la ZU, în varianta live.


O colaborare care exista doar imaginația noastră a prins azi viață. The Motans și Andra au cântat în avanpremieră la ZU noua lor piesă „Înapoi În Viitor”, despre o poveste de iubire sinceră, cu „certuri și săruturi la același mic dejun”.

„E o piesă compusă natural, născută dintr-o sesiune cu Mario Fresh și Paul Iorga. Și pentru partea de refren, unde aveam nevoie de o voce feminină puternică, m-am gândit direct la Andra.”, le-a spus Denis de la The Motans matinalilor.  

Iubirea perfectă nu există. Dar o piesă perfectă care să o descrie – da:

„Certuri și săruturi la același mic dejun / De la început prietenii ți-au spus că sunt nebun / Tu râzi la toate glumele pe care ți le spun / E unul din motivele pentru care sunt imun / Dragostea perfectă are și defectele ei / Fericirea mea se ascunde doar în ochii tăi / Dacă doar în vocea ta mă regăsesc și știu / Cu tine mă simt atât de viu.”

Ascultă-ți povestea de iubire, aici! Love, listen & share!
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate