Live

NOUTĂȚI

Cum funcționează Suno, o aplicație bazată pe AI care compune muzică în câteva secunde

Cum funcționează Suno, o aplicație bazată pe AI care compune muzică în câteva secunde

De-acum, poți compune muzică în doar câteva secunde cu Suno, o aplicație nou-nouță realizată cu ajutorul inteligenței artificiale.


 
 
Aplicația poate fi folosită de oricine, singura cerință fiind crearea unui cont de utilizator. Interfața ușor de folosit face posibilă crearea unei melodii într-un timp foarte scurt, cu ritmuri și voci originale. Pentru versuri, Suno folosește ChatGPT.
 
Suno construiește un viitor în care oricine poate face muzică bună. Indiferent dacă ești un „cântăreț la duș” sau un artist de top, noi spargem barierele dintre tine și melodia pe care visezi să o realizezi. Nu ai nevoie de vreun instrument, doar imaginație. De la mintea ta la muzică precizează Suno pe site-ul oficial suno.ai.

Poți folosi generatorul pe site-ul oficial (suno.ai), sau prin Microsoft Copilot, activând plug-inul Suno pen. Testarea este gratuită, dar dacă îți dorești o calitate mai bună a sunetului și mai multe posibilități de a crea muzică, este recomandată varianta premium, contra cost.
 
 




 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate